Workshop: kleding- en stijladvies

In de aanloop naar de feestdagen gaan je gedachten misschien al uit naar de vraag: wat trek ik dit jaar met de feestdagen? Om vast in de stemming te komen, en je te voorzien van goede tips en adviezen geeft Mireille Alberda van Voeldefonkeling een workshop kleding- en stijladvies.

Kledingadvies
Waarom staat sommige kleding je beter dan het andere? Weten welke kleding het beste bij je past en hoe je kunt stralen door middel van de juiste outfit? Als officieel gecertificeerd kleding- en stijladviseur kan ik je daar bij helpen!
Heb je dat ook, dat als je je mooie of favoriete kleren aantrekt, je haar gedaan hebt, en je er verzorgd uitziet, je je ook een stuk prettiger voelt dan wanneer je rondloopt met bijvoorbeeld je haren waar je weinig zorg aan besteed hebt, of in je oude kloffie? En als je je lekkerder voelt straal je dit ook uit naar de wereld om je heen! En daardoor ga je je nog beter voelen. Mijn doel is dan ook om je meer te laten stralen. En wel op jouw manier, met jouw kleding, in jouw stijl, met jouw smaak. En ik ga je daarbij op weg helpen.

Elk mens heeft iets moois in zich. Ik ga samen met jou je mooie binnenkant zichtbaar maken in je uitstraling aan de buitenkant door middel van je kleding. We gaan je laten stralen. We gaan op zoek naar de fonkeling in je ogen. Kleding en de juiste stijl van kleding kunnen hier een hulpmiddel bij zijn. Ik ga je op weg helpen deze hulpmiddelen op de juiste wijze in te zetten.

De workshop
Mireille Alberda van Voeldefonkeling zal jullie een en ander bijbrengen over waar je op kan letten met het aanschaffen en dragen van kleding. Dit bestaat uit een stukje uitleg, hoe je bijvoorbeeld het beste je pluspunten kunt benadrukken, waarbij zij dit laat zien aan de hand van de praktijk bij de dames uit de groep. Daarbij worden tips gegeven over de do’s en don’ts. Een ieder mag een paar kledingstukken meenemen, je top en/of flop. Zo kunnen we met de groep kijken waarom deze kledingstukken juist je topper zijn, of die miskoop. En wellicht kan Mireille met wat tips van de miskoop alsnog een topper maken. Jullie kunnen natuurlijk leren van elkaars tops en flops en de tips en trics die daarvoor gegeven worden.

Voor wie?
Voor alle dames, van alle leeftijden, ongeacht je figuur, je stijl of smaak.
Vind je het eng om alleen te komen? Kom dan samen met een vriendin, buurvrouw, dochter, moeder of collega.

Wanneer:
Tijd: 19.30 uur tot ca. 22.00 uur
Kosten:
Locatie: