Hoe gaat het advies?

Je mag zelf een aantal kledingstukken meenemen (ca. 10 setjes). Je favoriete kleding en ook je miskopen of kleding die je om een of andere reden zelden draagt, terwijl er niets mis mee was toen je het kocht. Samen gaan we kijken waarom bepaalde kleding je voorkeur heeft en waarom sommige kledingstukken het net niet zijn. Meestal vinden we hierin een rode draad, zodat je voor je toekomstige outfits en aankopen weet wat wel en wat minder bij je past, en welke kleding je beter staat en welke minder flaterend is, en vooral ook waarom. En in welke kleding je je dan ook lekkerder zult voelen.

Daarbij geef ik je adviezen over welke soort kleding in zijn algemeenheid je het beste staan. Dit wordt bepaald door je lichaamsbouw en ook je eigen stijl en smaak. Samen kijken wij wat je stijl is en hoe we deze stijl door kunnen trekken in je kleding voor je werk, je dagelijkse kleding, of een outfit voor een feestje. Want je weet vast als geen ander dat het belangrijkste van kleding is dat je je er lekker in voelt.

Waar?

Ik kan bij je thuis langskomen voor het advies, maar dit kan ook bij mij thuis of een andere door jou gekozen locatie. Datum, tijdstip en locatie kunnen we in overleg bepalen.